Ceai contra hemoroizi

februarie 5th, 2011 Posted in Tratament hemoroizi

Remediile naturale contra hemoroizilor au cateva avantaje: sunt testate vreme de sute de ani si in plus nu produc efecte secundare, fiind foarte bine tolerate de organism. Alaturi de baile de sezut si unguente, ceaiurile sunt cel mai des folosite in ameliorarea hemoroizilior pana la disparitie. Iata o reteta de ceai contra hemoroizilor pe care il poti prepara cu mare usurinta acasa.

Mergi la un plafar si cumpara urmatoarele plante: musetel, troscot, tataneasa, coada soricelului si nalba mare. Prepara un amestec din aceste plante. Pune o lingurita la 250 ml de apa fierbinte. Bea de trei ori pe zi cate o cana de ceai antihemoroizi, cu 20 de minute inaintea fiecarei mese. Continua acest tratament timp de o luna.ceai hemoroizi

Tataneasa are efect calmant, hemostatic si cicatrizant. Troscotul are actiune antihemoragica. Coada soricelului este un remediu contra hemoroizilor binecunoscut, fiind un excelent antiiinflamator si hemostatic. Iar musetelul este antiinflamator si antiseptic.

Si nu uita, numai ceaiul nu o sa rezolve definitiv problema. Trebuie sa ai grija la regimul alimentar si sa faci miscare zilnic.

Tu ce ceaiuri contra hemoroizilor ai folosit? Au dat rezultate? Comenteaza:

Leave a Reply